Alle artikler

Den nye tids børn – vores allesammens fremtid

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

 

 

Den nye tids børn – vores allesammens fremtid

 

(Første indlæg i en serie omkring ny tids børn)

 

Hvad er den nye tids børn tænker du måske? Det er børn der er født i den nye tidsalder, vi er netop gået ind i vandbærernes tidsalder, hvor vi har været i fiskenes tidsalder i mange år. Den nye tid begyndte i år 2012, den præcise dato er den 21.12.2012. Det kan man undersøge nærmere, hvad det helt præcist betyder, men det er ca. fra den dato, at man overgik fra gammel tid til ny tid. selvfølgelig skete der nok ikke noget magisk på den dato, wupti så er alt forvandlet og alle blev magisk påvirket. Nej det var mere startskuddet til en kæmpemæssig opvågning på globalt plan. Det har også gjort for mange, at der er kommet nogle udfordringer, sorger og smerter op i disse år, og man har svært ved at forstå det hele fra et menneskeligt plan, men fra den åndelige side er der en højere mening med tingene. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan hver enkelt har oplevet disse år. Og ikke at forglemme 2020, hvor verden blev lukket helt ned pga. en global virus og vi er stadig i denne nedlukning (februar 2021). Det tærer på os alle sammen at være isoleret, men set fra det spirituelle plan, så har de fleste fået mere alenetid, mere tid til at mærke sig selv, selvrefleksion og mærke ind i tingene.

Den 21.12.2021 har været en dato som mange spirituelle mennesker verden over har ventet på i årevis og de håbede nok at alt ville blive anderledes og godt efter den dato. Nu er vi i 2021 og vi ved, at der er stadig meget at arbejde med, men ja der er nok flere mennesker der er begyndt at åbne op for det spirituelle og ønsker mere hjerte – og sjælskontakt og prioritere det nære og kærlige mere end de gjorde før.

Nå men jeg vil fortælle lidt om den nye tids børn, mange siger at det er børn der er født efter 2012. Men jeg mener også at de er kommet til før, måske allerede fra 80’erne begyndte de at inkarnere her på jorden. Jeg tror heller ikke at man kan dele børn/mennesker op i kasser, som man har gjort hidtil, fx indigo børnene, som mange mener kom til i 50/60’erne og måske endda før det. Indigo børnene har kendetegnene, at de er oprørerne, dem der vil gøre op med samfundet og gøre opmærksom på, hvad der ikke fungerer. De har ofte en rebelsk energi og er ikke bange for at sige fra og imod. Mange ønsker ikke at integrere sig fuldt ud i samfundet. Nogle af indigo børnene er også født med en stor karma, de har oplevet store sorger i deres unge år og barndom. Men det gør de fleste op med som voksne (igen kan man ikke sætte folk i båse og kasser). Så kom krystalbørnene og englebørnene, de har en blidere energi og gør oprør imod samfundet på en blidere måde. De står ikke nødvendigvis ude på gaderne til demonstration, men de skriver blogs omkring det og lytter til videoer og podcasts omkring det og kommunikere med andre om det på en fredelig måde. De kan også have haft en tung barndom, men de afvikler det hurtigere end indigobørnene. Det er dem der er forældre til de nye tids børn, mange af dem – ikke alle selvfølgelig. De nye tids børn har brug for megen støtte fra deres forældre, de er kommet her til jorden med en meget høj energi og kærlighedsenergi og det kan føles meget voldsom for dem at inkarnere her på jorden pga. den tunghed der findes her på jorden.

Lige nu er vi faktisk midt i et kæmpemæssig karma-afvikling her på jorden. Alle voksne mennesker her på jorden pt. har brug for at afvikle deres karma, som de er født med. Det er meget individuelt hvad ens karma er, det er selvfølgelig forskelligt. Jamen hvorfor skal vi egentlig afvikle vores karma tænker du måske? jo, det skal vi fordi karmaen er udtjent og gammel energi, som vi ej længere har brug for tappe ind i den nye tidsalder. Det er gamle overbevisninger, og gamle mønstre som vi skal gøre op med for at give mere plads til hjerteenergi og høj hjertefrekvens. Karmaen kan gå langt tilbage i din slægt og kan være nedarvet i mange generationer.

Engelske Diana Cooper, som er en spirituel lærer, siger at alle mennesker skal have afviklet deres karma inden år 2032. Så er det bl.a. grunden til det kaos som vi er vidne til i vores verden i dag. Derfor er det vigtigt at man ikke tapper ind i kaosset, men forbliver hjemme i en selv.

Engelske Tim Whild, som bl.a. er makker med Diana Cooper (De har skrevet bøger sammen), siger at børn der er født efter år 2011 er født uden karma. Det er meget interessant, disse børn nedarver altså ikke forældrenes eller slægtens dårlige mønstre eller uhensigtsmæssige mønstre må jeg heller kalde det, man gør jo ikke noget bevidst overfor sine børn. Det er blot vigtigt at man erkender, at man har et uhensigtsmæssigt mønstre eller flere som kan påvirke sit barn på en dårlig måde. Så er det forældrenes ansvar at få det afviklet/healet. Hvordan gør man så det? Ja, der er mange metoder og man skal selvfølgelig gøre det som man er mest tiltrukket af, det kan være gennem en god terapeut, healer, mentor eller man kan selv mærke i de uhensigtsmæssige mønstre og heale dem vha. meditation, ophold i naturen osv. osv. det er jo meget individuelt.

Nå, lidt mere om de nye tids børn. De er født med en meget høj energi, nogle af dem har ADHD eller ADD eller anden diagnose, derfor har de brug for megen støtte fra de voksne. De har brug for at være meget ude i naturen, en forudsigelig hverdag, sund kost. Men man skal også passe på med at sætte dem for meget i kasser, de har brug for meget plads og rummelighed fra de voksne. De fleste af dem trives ikke i en helt almindelig folkeskole, hvor rammerne er snævre og man skal gøre som de andre og de har meget lidt plads, så gør de oprør. De vil sikkert være dem, der kommer til at skabe nye skolestrukturer for børn, når de bliver voksne og ser børnene og deres behov på en helt anden måde, end de selv er blevet mødt fra de voksnes side.

Vores fremtid vil være mere hjertebaseret og knap så meget hjerne-klog. Vi har ikke brug for så meget intellekt som det er i verden nu, alle børn og unge i dag skal f.eks. helst være meget dygtige boglige. Den overbevisning vil der blive gjort op imod i fremtiden. Og de nye tids børn fortæller os, at de ikke trives i det, måske siger de det ikke direkte, men de viser os det i form af deres adfærd. Kreative evner vil blive mere anerkendt i fremtiden og farvespil med glade farver vil også påvirke børnene mere positivt. De nye tids børn er mere spirituelt anlagt og de vil tune mere ind i deres behov og hvad der gør dem glade. De trives ikke så godt i et fast skoleskema, men mere i et skema hvor der er plads til mere kreativitet, at være mere ude, tegne, male, skabe og kreere smukke ting. De nye tids børn er vores redning, vores fremtid. Vi skal lytte til dem. De er intuitive mestre som rummer en kæmpe visdom, og de ønsker at lære denne visdom fra sig.

I næste indlæg vil jeg komme nærmere ind på de nye tids børn og deres evner.  

 

I lys & kærlighed

Eileen 

Afsked med året 2020 & en portal ind i 2021

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

 

 

 

 

Afsked med året 2020 & en portal ind i 2021

 

Året 2020 har revet benene væk under de fleste, det er som om, at det har været et år der lige kom ind fra højre og alle mennesker fik en lussing bogstaveligt talt. Menneskeheden er blevet rusket godt og grundigt op og ned og alle vegne. Nu går mange måske lidt på listetå og ved ikke rigtig om det nye år bliver bedre eller værre. Det kan næsten kun blive bedre, men der er alligevel en underliggende frygt som står og vibrerer i energifeltet, det kollektive felt. Men vi kan godt vælge at træde ud af det kollektive energifelt og nyde julen og skabe gode ting for os selv. Man kan f.eks. vælge slukke for nyhederne og medierne lidt og dermed gå lidt for sig selv. Tænd et lys i hjertet, vil jeg sige, men det giver måske ikke helt mening for alle at gøre det, fordi hvordan kan man tænde lys når der er så meget uro rundt omkring? Hvis man tænker tilbage på tider med krig og uro, så var det egentlig noget af det som mennesket gjorde; at tænde et lys, at bede en stille bøn, at håbe og at ønske på bedre tider og de kom også heldigvis. Jeg tror også på bedre tider.

Ifølge astrologer og spirituelle lærere, så er det en opvågningstid som vi lever i, det betyder også at det er en opbrydningstid, en overgangstid og lige nu er vi måske lige midt i stormens øje. Men en storm vil jo altid lægge sig på et tidspunkt, der sker en oprydning på alle planer lige nu, både individuelt, lokalt, nationalt og på globalt plan. Alle er påvirket af det hele lige nu.

I morgen har vi d.21.12.20, det er en magisk dato og rigtig mange mennesker fejrer vintersolhverv denne dag og har gjort det i mange mange år. I gamle dage var det en kæmpe fest, og nu her i nyere tid er det kommet lidt mere frem igen. Nu er landet jo lukket ned hen over julen, så mange har nok aflyst div. vintersolhvervs ceremonier sammen med andre mennesker. Så vi må fejre solhvervet i det stille eller måske virtuelt sammen med andre. Måske er der en mening med at vi er blevet sendt hjem alle sammen? At vi skal nære os selv og familien i mindre sammenkomster?

I julemåneden strømmer der masser af lys ind fra universet, sådan er det hvert år, men jeg føler at det er meget mere i år. Energifrekvensen på jorden er hævet rigtig meget og det vil påvirke alle, nogle vil føle at deres skyggesider kommer op til overfladen og de har måske ikke lyst til at se på dem, men tiden er potential lige nu til at få disse skygger forløst, og det er et kærligt arbejde at forløse sine skygger og man føler sig meget lettet bagefter. Hvordan gør man så det? Drt er mange forskellige metoder, nogle går til en behandler/terapeut/healer og får hjælp til det, andre er trænet i det og kan forløse smerte, sorg, skygger osv. v.h.a. meditation el.lign. Det handler bare om, hvad man føler mest for.

Lige nu her i julen skabes nye energispor for dig, hvis du vælger at lade det gamle falde og sige farvel til gamle energi strukturer som du ej længere har brug for. Det er lidt som at smide en tung rygsæk som du ikke længere har lyst til at bære rundt på, du ønsker i stedet at gå ind i det nye år, let og frisk og klar til alt det nye.

Men tiden lige nu kan også føles som lidt tung i det du laver dette energi skifte og du kan føle dig tom inden i fordi du ej længere bærer rundt på de sædvanlige mønstre og programmeringer. Hvis man kigger på et edderkoppespind, så er du ej længere en del af dette spind, hvis altså du vælger at træde ud af det. Ja så kan du føle dig lidt tom inden i fordi hvem er du så uden alle de programmeringer og mønstre? Tja.. du er nok en nyere udgave, en opdateret version af dig og livet foregår jo i cyklusser og i flow og man kan ikke bremse dette flow. Ligesom din telefon og pc bliver opdateret ind imellem, det samme gør du.

Så det jeg gerne vil sige med dette indlæg og hvis du stadig læser med, det er blot at have tillid og alt er som det skal være. Der er ingen grund til at gå i kamp, det er tiden ikke til lige nu. tiden er moden til at synge julen ind og nyde og være, alene eller sammen med dem du holder af.

Julen er jo hjerternes fest og glædens fest. Lad os alle sprede juleglæden og være taknemmelige.

 

I lys og glæde

Eileen Durhuus – Lev fra hjertet 

 

 

 

 

 

3 tips til hvordan får man naturen mere ind i sit liv?

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

 

 

Skov, Landskab, Sol, Træer, Natur, Træ, Lys, Silhuet

 

3 tips til hvordan får man naturen mere ind i sit liv? 

 

 Overskriften ” hvordan får man naturen mere ind i sit liv” får mig til at tænke på de gamle indianere, samerne i Nordsverige eller Finland, der lever ude i naturen med deres hundeslæder eller enlige der har valgt at sige farvel til samfundet og har trukket sig tilbage for at leve ude i skoven både i Danmark og i Sverige. Men det betyder ikke at være så ekstremt, at leve mere i naturens rytme og årstider, tænker jeg. Vi har hidtil kørt derudaf i Danmark i det samme høje tempo, lige meget om det er forår, sommer, efterår eller vinter og lige godt, hvilken dag det er på måneden. Som kvinde er der forskellige tidspunkter i den kvindelige cyklus hvor man har brug for at trække sig lidt tilbage, men mere om det en anden gang. Det generelle arbejdsliv er fra mandag til fredag, måske har man lidt tidligere fri om fredagen og så weekend, hvor de fleste har fri. Men er det vores naturlige grund essens vi nærer ved at arbejde og være så meget på hele tiden? Kvinder f.eks. har brug for at trække sig lidt tilbage ind imellem for at lytte mere indad og til sin intuition. Det tror jeg nu også gælder mænd, men nogle mænd er vant til at arbejde måske mere end 60 timer om ugen, så de er slet ikke vant til at mærke sig selv eller lytte til kroppen.

 

Vi har som samfund bevæget os meget væk fra naturen og kørt i overhalingsbanen i mange år. Det har næsten været prestigemæssigt hvis man arbejder rigtig meget. En kvinde der er hjemmegående har sikkert mødt forskellige holdninger til hendes levemåde i ro og nærvær sammen med sine børn. Men det lader til at der er ved at være et skifte i samfundet, hvor flere og flere vælger mere tid sammen med deres børn og hjemmekontor er også blevet populær som aldrig før. Men i vores almindelig hverdag, og hvor du nødvendigvis ikke har naturen lige i baghaven, hvordan lytter man så mere indad og lever mere i harmoni med naturen. Jeg vil nedenfor komme med et par bud.

 

 

 

 

 

# 1

 

Vær opmærksom på årstiden, er det forår f.eks.? så begynder naturen lige så stille at vågne efter vinteren. Vinteren er en tid hvor kraften/energien går ned i jorden og bliver frosset til mange gange. Det gør at vi mennesker har brug for mere indadvendt tid i mørket og måske med et par stearinlys, det bliver tidligere mørkt. Mange mennesker bryder sig ikke så meget om mørket om vinteren, men mørket gør faktisk noget godt for os, da vi får tid til at være mere indadvendte og vi får tid til at skabe nye ting i mørket, tænk på en graviditet, hvor spædbarnet ligger trygt i mørket i 9 måneder og udvikler sig og bliver modent. På samme måde sker der en udvikling eller en modning inden i dig om vinteren, selvom du føler dig som en bjørn der sover i dvale. Nu er foråret på vej i Danmark og kraften er på vej op af jorden, vi ser de små påskeliljer og anemoner spire frem og knopper på træerne. Men lige nu er vi presset pga. Covid 19 – men naturen står jo ikke stille, selvom det nogen gange kan føles sådan, så sker der hele tiden noget i naturen, vejret skifter, marken og træerne bliver grønnere osv. Det er meget tankevækkende, måske betyder det også, at der sker en udvikling og en modning inden i dig, selvom du er i isolation derhjemme. Så punkt 1 handler om at lytte til naturen og i den pågældende årstid.  

 

 

 

# 2

 

Punkt 2 handler om at bruge tid i naturen, gå en tur, gå i haven, tage ud til stranden eller skoven og mærke vinden i kinderne. Måske bor du midt i en stor by og har langt til skov eller strand, så må du se om du kan finde en park eller måske køre ud til naturen. Jeg holder især af skoven og går ture hver dag med min hund og lytter til vinden og træerne, og det gør mig godt disse daglige gåture. Det giver lidt ekstra energi til resten af dagen. Mennesket består af næsten 95 % vand, har jeg læst mig til ? det betyder nok at vi er mere forbundet med naturen end vi måske er klar over. Vi har brug for vand, luft, ild og jord, som er de 4 elementer, som vi har brug for at leve på jorden.

 

 

 

# 3

 

Punkt 3 handler om at tune ind i vores indre natur, hvor vi kommer fra naturen, meditere og lytte mere indad. Det siger jeg hele tiden, det ved jeg godt, ha ha. Men så handler det også om at slippe kontrollen lidt. Når man mediterer, så åbner man sig op for sit indre og denne proces kan man ikke kontrollere. Nogle mennesker er bange for hvad der gemmer sig inden i dem, men jeg har også selv været bange og ikke turde at ”se” indad. Men min tidligere mentor sagde til mig: Eileen, du bliver nød til at SE og du bliver aldrig udsat for ting, som du ikke kan klare. Det ændrede virkelig noget for mig, fordi så følte jeg mig tryg på en lidt underlig måde.

 

Måske du har lyst til at prøve at slippe kontrollen lidt og lukke mere af naturen ind i dig?

 

 

 

I lys & kærlighed

 

Eileen

 

Stå ved den du er!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

 

Stå ved den du er!

 

Klokken er 8.03, børnene er afleveret i skole. Der er stadig mørkt udenfor, vinden rusker lidt og et par regndråber rammer velux vinduet på førstesalen hvor jeg sidder. 3 stearinlys har jeg tændt. Jeg svarer en klient på besked, hun ønsker at bestille en healing. Jeg ville egentlig skrive et blogindlæg om min Sofia Queens healing, men jeg sidder stille lidt og lytter indad. Det er praksis som jeg har oparbejdet over nogle år, at være stille og lytte; hvad har jeg brug for at vide lige nu? spørger jeg nogle gange om, men i dag spurgte jeg; hvad skal mit blogindlæg handle om? Svaret kom prompte; Stå ved den du er! Hmm jeg var lidt skeptisk og spurgte om ikke det skulle handle om min Sofia Q healing? NEJ! Svaret var tydeligt. Det skal handle om, at stå ved den du er.

Hmm jeg lytter lidt igen, der kommer ikke så meget, mere stilhed. Jeg sætter noget afslappende i ørerne, det hjælper mig altid, når jeg skal lytte opmærksomt den intuitive stemme inden i mig. Det kan du også nemt gøre, det er ikke svært og det er noget alle kan træne, ikke noget hokus pokus i det.

Jeg lytter igen og kommer til at tænke på, hvordan vi definerer os selv. Er vi mest vores historier, bagager, styrker, svagheder, glæder, sorger eller bare væren? At lave ingenting, at være til stede i livet, uden at gøre? Kan man overhovedet være til stede i livet – uden at være noget? Ja det kan man sagtens, mener jeg. Men lige nu er status og titel højt vægtet hos mange, men hvis ikke vi er ”noget” hvordan skal vi så præsentere os selv for andre? Hej, jeg hedder Eileen og det er det. Vil det være nok? Bare at være mit navn her i verden? Tja.. sandheden er nok at jeg er mere end mit navn, jeg er selvfølgelig også mor, datter, søster, hustru, ven, veninde, kollega osv. og jeg er både mine styrker og svagheder og kvaliteter og kvantiteter. Men bag ved alt det her, da er jeg måske bare ingenting. En væren, som mange spirituelle lærere taler om. Dette væren/ingenting kan man træde ind i så ofte man har lyst.

Jeg ved godt, at det er lidt high fly vibe – højt at flyve-agtigt, men hvis du stadig læser med, så vil jeg prøve at tage dig i hånden og stille og roligt fortælle dig, at du og jeg er gode nok som vi er også selvom man ikke har en fin eller status i samfundet eller en fed profil på instagram. DU ER GOD NOK. Du er her for en grund. Og livet er en glæde.

Nu stopper jeg lige op, det sidste jeg har skrevet, flød fra mine hænder henover tastaturet. Jeg mærker lige ind igen, hvordan hænger det egentlig sammen, at livet er en glæde og stå ved den du er??? Jo, nu mærker jeg svaret;

 

STÅ VED AT LIVET ER EN GLÆDE

INVITÉR GLÆDEN IND I DIT LIV

LIVET ER EJ AT KNOKLE DERUDAD HVER DAG

 

Jeg er nemlig født ind i en familie med en knokle-mentalitet, hvor man helst skulle arbejde hårdt for at opnå succes. Man var doven hvis man sad for meget og lavede ingenting, det var ikke godt, fy fy. Problemet med den knokle-mentalitet var bare, at når jeg havde knoklet og været for meget på, så fik jeg migræne. Masser af migræne og jeg har prøvet diverse behandlere fysioterapeuter, kiropraktorer osv. men intet hjalp 100 % Indtil den dag jeg indså, at alt det knokleri gjorde mig syg, udmattet og tappet for energi. Derfor vendte jeg min svaghed om til min styrke, som jeg i dag lever af. Jeg har dog stadig migræne indimellem, når jeg kommer til at arbejde for meget, da jeg brænder så meget for mit arbejde og jeg glemmer mine pauser, men jeg er blevet bedre til at skabe flere pauser.

Jeg er healer og intuitiv mentor for voksne og børn og unge. Jeg arbejder indenfor det intuitive felt, det er min styrke med healing og coachende samtaler/ samtaleterapi. Det er min styrke at være i ro, indfølende og intuitiv, at stirre ud i regnen og lade det indre spille og synge sange og downloade smukke vers/sætninger fra universet og mine guider. Det er min livsvej.

Det har taget mig mange år at indse at jeg ikke er en del af det knoklende samfund, hvor vi løber afsted om morgenen og skynder os hele dagen lang med alle mulige gøremål og så falder død om om aftenen i sofaen. Jeg har også slået mig selv i hovedet over, at jeg ikke kan ”holde til” at løbe så stærkt, men det er bare ikke for mig. Det er for nogle andre og det er helt fint. Det får mig til at tænke på, hvorfor jeg har kæmpet så hårdt for at være eller blive noget, som jeg slet ikke er? Joo jeg ville selvfølgelig gerne passe ind og være som alle andre, men vi må også tillade afstikkere eller dem, der ikke passer ind i diverse kategorier i vores samfund og først og fremmest, så er det vigtigste jo, at jeg accepter mig selv som jeg er. Når jeg spørger mig selv, om jeg accepterer dem, der er anderledes og dem der følger deres hjerter, så er svaret klart, at jeg ser vildt meget op til dem, der tør at træde frem og vise hvad de kan og ikke gøre som alle de andre.  

Kunne det ikke være smukt, hvis man som barn lærte sin allerbedste kvaliteter at kende, så man ikke skulle kæmpe så meget senere hen, fordi man er blevet puttet ind i en kasse som man slet ikke passer ind i og det værste er nok at man selv glemte at sige fra.

Og kunne det ikke være fantastisk, hvis det var helt legalt og fuldt ud acceptabelt at nogle har brug for mere ro og fordybelse end andre?  

 

I lys & kærlighed

 

Eileen Durhuus  

 

 

 

 

 

4 tips til at få mere ro i sit liv i stressende tider

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

4 tips til at få mere ro i sit liv i stressende tider 

Astrologer fortæller, at vi er netop gået ud af fiskens tidsalder og gået ind i vandbærernes tidsalder i foråret 2020. Hvad betyder det helt præcist? Jeg er ikke astrolog, men jeg har altid været fascineret af astrologien, hvordan stjernerne står på himlen og hvordan det påvirker os små mennesker på jorden. Det er jo et stort emne at gå ind i, hvad det betyder at vi er gået ind i vandbærernes tid, men kort sagt betyder det noget med at vi har efterladt en anden tid og gået ind i noget nyt, noget uprøvet, noget friskt, tænker jeg. Og det astrologerne er enige om omkring den nye tidsalder, er at vi mennesker skal til at leve mere i overensstemmelse med vores hjerter og hjertevibration. Vi har længe levet i en tid, hvor fornuften og hjernen har været styrende og det har været vigtigt og velanset at være dygtig til at arbejde rigtig meget, kort sagt noget med materialisme og at tjene penge. Ikke at der er noget galt med at tjene penge, men når man begynder at føle sig drænet og udkørt i det daglige hamsterhjul, fordi vi helst skal knokle derudaf, så lever man ej fra hjertet men mere fra hjernen og måske vane.

Flere og flere mennesker er blevet lagt ned af stress indenfor de seneste par år. Jeg har selv været der og ved hvor frustrerende det er, at være i og man vil bare gerne ”igennem” det. De fleste fortæller om, at stressen kom snigende ind i deres liv, fordi de glemte at lytte til sig selv og kørte bare derudaf i overhalingsbanen og ignorerede sit indre kompas, der sagde stop – du kører for stærkt og du er ikke på den rette vej i dit liv. Disse små hints blev sikkert til larmende signaler som sikkert også blev ignoreret, indtil kroppen ikke kunne mere og man blev lagt ned uden at man selv ville det. Det kan komme som et kæmpe chok at blive lagt ned ufrivilligt og jeg tænker, at det er lidt hvad der er sket i verden nu, vi er alle blevet lagt ned uden at ville det. På grund af Covid 19 pt er vi alle sammen sat i isolation i vores hjem, eller de fleste af os, der er stadig sundhedspersonale m.fl. der går på arbejde. Men den her tid tvinger på en måde de fleste mennesker til at lytte mere indad og blive mere stille. Nyhederne bombarderer os hele tiden med frygtbaseret nyheder omkring Corona. Det kan påvirke ens nervesystem og skabe megen frygt, når man tuner ind til disse nyheder flere gange om dagen. Jeg siger ikke at sygdommen ikke er farlig, det er den, men jeg tror på at i disse tider har vi brug for at fjerne os fra stressende og frygtbaserede tanker og finde mere ro i vores liv.

 

Nedenfor har jeg skrevet 4 tips til at leve mere fra hjertet og få mere ro i sit liv.

 

#1

Få mere jordforbindelse, hvad betyder det? Når man glemmer sig selv og sine behov, så er det første der ryger er ens jordforbindelse og man ”ryger” med det samme op i sine tanker og det er som regel en masse bekymrerede tanker om en masse frygtbaserede ting, der kan ske i fremtiden uden at der er nogen som helst form for belæg for at noget som helst forfærdeligt kan ske. Det er en meget usund energi at være i, og det føles ikke rart. Så hvis du føler, at du er meget i dine tanker og det er svært at slippe ud af, så er mit råd er komme ud i naturen og connecte med jorden. Det kan være at gå en tur med hunden, gå i haven og grave lidt i jorden eller bare sidde ude i solen lidt. Og her vil det være godt, at visualisere at der er nogle rødder under dine fødder, som går langt ned i jorden og skaber en god forbindelse. Og hvad gør det så? Tænker du måske, jo det gør at du får ro i dine tanker og oplever at nyde livet mere i nuet, måske blot i nogle få stunder om dagen, men du kan øve dig i at forlænge disse stunder og være opmærksom på din jordforbindelse i løbet af dagen og bruge ovenstående visualisering med rødder under dine fodsåler ned i jorden.

 

#2

Gøre dig selv glad. Det er da et underligt tips, Eileen tænker du måske. Skal livet ikke være en kamp for at man kan nyde bagefter? Nej, det tror jeg ikke på. Det er okay at nyde livet og gøre noget godt for sig selv, selvom man lever i udfordret tider lige nu. Måske er du helt uvant med at gøre dig selv glad, fordi du er så vant til at tage dig af andre i dit liv. Så kan du evt. gå på opdagelse i dig selv og spørge dig om; hvad nyder jeg at lave? Er det noget kreativt? Tegne, male, sy, gå i haven, bage, lytte til musik, danse osv. osv. Når du finder din ting, der gør dig glad, som du bare elsker at lave, så vil tid ofte føles som ikke vigtigt, du vil sikkert opleve, at du kan beskæftige dig med din ting i flere timer uden at du lægger mærke til tiden. Så er du i dit hjerte og gør dig selv godt, men også dine omgivelser vil nyde godt af din ”hobby”, da du temmelig sikkert vil føle dig glad og fornyet med energi bagefter.

 

 

#3

Meditation – åh nej tænker du måske, det har jeg slet ikke ro til i mit liv. Men du kan starte i det små, bestem dig evt. for at meditere i 3-4 minutter ad gangen. Man kan finde mange videoer på You tube, også guidet meditationer hvis det giver mere mening for dig. I østen er denne praksis meget normal og en del af de fleste menneskers liv derovre. Vi i vesten er begyndt at åbne op for det også. Hvorfor mon? Jo, det er vores sjælskontakt som vi åbner op under meditation og man kan meditere for at få mere ro og være mere i balance, men du kan også gå på opdagelse i dig selv under meditation og evt. spørge dig selv om noget, du har brug for at vide. Jamen hvorfor skal man gøre det under meditation tænker du måske? hvorfor ikke drøfte det med veninden eller naboen? Det kan man selvfølgelig også godt, men som jeg nævnte tidligere, så er sjælskontakten meget højere under meditation og du vil opnå et klarere svar. Herunder spiller intuitionen en stor rolle, du vil udvide din intuition og blive bedre til at mærke dig selv og hvad dine behov er og hvad der er vigtigt for dig.

 

#4

Det kan næsten kun være at udvikle sin intuition – og at øve dig i at mærke efter i maven, hvad der føles rigtigt for dig. Det ved din veninde, nabo, partner, mor eller far ikke, det er KUN dig der kan svare på, hvad der er rigtigt for dig. Men hvorfor er det så så svært at mærke sig selv og sine behov? Jeg har også haft meget svært ved det i mit liv og især i mine unge år, hvor jeg skulle vælge karriereretning, det var meget svært for mig og jeg søgte og søgte en masse information udenfor mig selv. Jeg tænkte aldrig på at mærke indad, ikke rigtigt, det gjorde jeg sikkert alligevel uden jeg var bevidst om det. Men i disse tider er det særlig vigtigt at vi får udviklet vores intuition. At lytte til sin intuition eller sin mavefornemmelse giver ikke altid mening, hjernen er god til at komme med flere fornuftige bud på en situation, men når du bliver god til at lytte indad, så ved du bare noget, uden at du kan forklare det og uden at det altid giver mening. Og det er en gave, at vi bliver gode til at mærke efter, især på arbejdspladser, ift. vores børn og hvad vi brænder for og ønsker mere af i verden. Og det gode er, at når du bliver god til at bruge din intuition; mærke dig selv, så lærer du også dine børn og omgivelser at gøre det samme. Wauwww tænk hvilke glædelige ting vi kan skabe i verden, når flere og flere mennesker begynder at bruge hjertet som det indre kompas i livet.  

© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search