Workshops
Jeg laver løbende workshops og gruppeforløb i fx:

Personlig udvikling

Til dig der er interesseret i personlig udvikling, og hvordan du kan inddrage det i din hverdag med mere ro og nærvær, men også lidt teori.
Disse workshops vil typisk være en vekselvirkning imellem praksis og teori

Workshops til Erhverv

Ønsker I at jeg skal komme ud jer i jeres virksomhed og lave en workshop indenfor fx;

- Få mere livsglæde ind i dit arbejdsliv

- Mindre stress mere arbejdsglæde (med fokus på bl.a. mindfulness)

Kontakt mig gerne og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Image

For unge

en workshop for dig der er ung, det kan være 18+ eller 15-17 år. Fællesnævneren er at du her møder andre på alder med dig, der er interesseret i at møde andre unge på samme alder som dig med lignede udfordringer, det kan være; angst, social angst, stress, eksamenspres, lavt selvværd, identitetskrise, ensomhed m.m.

Forældre-workshop

Her vil du møde andre forældre, der har et barn eller en ung med div. udfordringer, fx angst, social angst, diagnoser, skolevægring, lavt selvværd, identitetskrise m.m.

Du vil få nogle redskaber og værktøjer med hjem som I kan bruge som forældre i jeres familie, som er skræddersyet til jeres barn. Denne workshop vil være skræddersyet til jeres behov, men der vil også være generel viden og teori bag, som jeg har tilegnet mig fra mine egne erfaringer både i arbejdet som lærer, men også som forældre til et barn med en diagnose; ADHD.

Kontakt mig gerne, hvis du/i er interesseret i denne workshop. Jeg sammensætter holdene ud fra lignende problematikker blandt familierne.

Se mere på min facebookside, her annoncerer jeg altid kommende workshops eller gruppeforløb. Se HER

© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search