Workshops

Jeg vil løbende lave workshops, de vil opstå når jeg får ideer til dem, men de vil alle sammen været baseret på at leve mere fra hjertet, som jeg jo er grundstenen i den jeg er og det som mit firma står for.

Jeg har en passion omkring at tilbyde nogle fysiske kvindecirkler med fokus på selvudvikling, meditation og spirituelle redskaber som man kan bruge i hverdagen. Gruppen vil være et fortroligt fællesskab, hvor man vil kunne dele fra hjertet, hvis man har lyst til det. Det behøver man heller ikke, hvis man blot har lyst til at være med og suge til sig, så er det helt fint. Datoer for disse cirkler vil jeg lægge op på siden her, ellers er du meget velkommen til at følge min facebookside:
Lev fra hjertet . Er du interesseret i sådan en kvindecirkel, så må du meget gerne kontakte mig. Prisen for workshoppen vil være overkommelig. 

 

Workshop for børn og unge i støbeskeen

Jeg har også nogle tanker om, at starte en workshop med børn og unge med bl.a. angstproblematikker. Workshoppen vil bl.a. indeholde nogle mindfulness øvelser, meditationer og viden om spiritualitet for unge mennesker. Workshoppen er stadig i støbeskeen og har du et barn eller kender du en som kunne være interesseret? Er du/i meget velkommen til at tage kontakt.

Image
© (2020)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search