Alle artikler

Afsked med året 2020 & en portal ind i 2021

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

 

 

Afsked med året 2020 & en portal ind i 2021

 

Året 2020 har revet benene væk under de fleste, det er som om, at det har været et år der lige kom ind fra højre og alle mennesker fik en lussing bogstaveligt talt. Menneskeheden er blevet rusket godt og grundigt op og ned og alle vegne. Nu går mange måske lidt på listetå og ved ikke rigtig om det nye år bliver bedre eller værre. Det kan næsten kun blive bedre, men der er alligevel en underliggende frygt som står og vibrerer i energifeltet, det kollektive felt. Men vi kan godt vælge at træde ud af det kollektive energifelt og nyde julen og skabe gode ting for os selv. Man kan f.eks. vælge slukke for nyhederne og medierne lidt og dermed gå lidt for sig selv. Tænd et lys i hjertet, vil jeg sige, men det giver måske ikke helt mening for alle at gøre det, fordi hvordan kan man tænde lys når der er så meget uro rundt omkring? Hvis man tænker tilbage på tider med krig og uro, så var det egentlig noget af det som mennesket gjorde; at tænde et lys, at bede en stille bøn, at håbe og at ønske på bedre tider og de kom også heldigvis. Jeg tror også på bedre tider.

Ifølge astrologer og spirituelle lærere, så er det en opvågningstid som vi lever i, det betyder også at det er en opbrydningstid, en overgangstid og lige nu er vi måske lige midt i stormens øje. Men en storm vil jo altid lægge sig på et tidspunkt, der sker en oprydning på alle planer lige nu, både individuelt, lokalt, nationalt og på globalt plan. Alle er påvirket af det hele lige nu.

I morgen har vi d.21.12.20, det er en magisk dato og rigtig mange mennesker fejrer vintersolhverv denne dag og har gjort det i mange mange år. I gamle dage var det en kæmpe fest, og nu her i nyere tid er det kommet lidt mere frem igen. Nu er landet jo lukket ned hen over julen, så mange har nok aflyst div. vintersolhvervs ceremonier sammen med andre mennesker. Så vi må fejre solhvervet i det stille eller måske virtuelt sammen med andre. Måske er der en mening med at vi er blevet sendt hjem alle sammen? At vi skal nære os selv og familien i mindre sammenkomster?

I julemåneden strømmer der masser af lys ind fra universet, sådan er det hvert år, men jeg føler at det er meget mere i år. Energifrekvensen på jorden er hævet rigtig meget og det vil påvirke alle, nogle vil føle at deres skyggesider kommer op til overfladen og de har måske ikke lyst til at se på dem, men tiden er potential lige nu til at få disse skygger forløst, og det er et kærligt arbejde at forløse sine skygger og man føler sig meget lettet bagefter. Hvordan gør man så det? Drt er mange forskellige metoder, nogle går til en behandler/terapeut/healer og får hjælp til det, andre er trænet i det og kan forløse smerte, sorg, skygger osv. v.h.a. meditation el.lign. Det handler bare om, hvad man føler mest for.

Lige nu her i julen skabes nye energispor for dig, hvis du vælger at lade det gamle falde og sige farvel til gamle energi strukturer som du ej længere har brug for. Det er lidt som at smide en tung rygsæk som du ikke længere har lyst til at bære rundt på, du ønsker i stedet at gå ind i det nye år, let og frisk og klar til alt det nye.

Men tiden lige nu kan også føles som lidt tung i det du laver dette energi skifte og du kan føle dig tom inden i fordi du ej længere bærer rundt på de sædvanlige mønstre og programmeringer. Hvis man kigger på et edderkoppespind, så er du ej længere en del af dette spind, hvis altså du vælger at træde ud af det. Ja så kan du føle dig lidt tom inden i fordi hvem er du så uden alle de programmeringer og mønstre? Tja.. du er nok en nyere udgave, en opdateret version af dig og livet foregår jo i cyklusser og i flow og man kan ikke bremse dette flow. Ligesom din telefon og pc bliver opdateret ind imellem, det samme gør du.

Så det jeg gerne vil sige med dette indlæg og hvis du stadig læser med, det er blot at have tillid og alt er som det skal være. Der er ingen grund til at gå i kamp, det er tiden ikke til lige nu. tiden er moden til at synge julen ind og nyde og være, alene eller sammen med dem du holder af.

Julen er jo hjerternes fest og glædens fest. Lad os alle sprede juleglæden og være taknemmelige.

 

I lys og glæde

Eileen Durhuus – Lev fra hjertet 

 

 

 

 

 

© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search