Angst

Hvad er angst? Angst er noget alle mennesker oplever fra tid til anden, og en lille smule angst har alle mennesker prøvet at føle. Det er et grundvilkår for mennesket at føle angst ind imellem, men når angsten vokser sig så større og bliver en stopklods i barnet eller den unges liv, så kan det føles meget invaderende for både barnet med også for hele familien.
Det er meget individuelt hvordan angst præger barnet og det kan ske at angsten flytter ind næsten fra dag til dag. forældrene kan stå uforstående ved siden af og sige, at de pludselig ikke kan kende deres barn, der plejer at være livsglad og social og så lige pludselig kan det være en kæmpe udfordring eller umuligt at deltage i sociale arrangementer i skolen eller udenfor skolens liv.

Tips til forældre; først og fremmest så er det meget vigtigt, at acceptere at angsten, som præger ens barns liv på så mange måder.
Man kan evt. give den et navn, så kan det også være nemmere for barnet at forholde sig til og de kan måske lære at skelne, hvornår angsten fylder meget og hvornår den ikke fylder så meget.
Men det er meget svær balancegang og der kan gå lang tid, selv under et behandlingsforløb, inden der sker forbedringer. Men det er muligt at komme igennem og leve et godt liv med angst.
Det handler meget om, at få den til at fylde mindre, men det er her et behandlingsforløb kan være godt.

Image

Jeg er uddannet certificeret Cool Kids Vejleder, hvor jeg har lært nogle kognitive redskaber både til at forstå angsten bedre men også til at reducere angsten hos den unge, så de lærer stille og roligt at navigere igennem angsten når den opstår.

I er også meget velkomne til at kontakte mig, hvis i har nogle spørgsmål omkring enten behandling eller angst generelt. Man forpligter sig ikke til noget, hvis i er interesseret i et forløb eller blot en behandling så aftaler vi dette på forhånd.  

I er også meget velkomne til at kontakte, hvis i har nogle spørgsmål omkring enten behandling eller angst generelt. Man forpligter sig ikke til noget, hvis i er interesseret i et forløb eller blot en behandling så aftaler vi dette på forhånd.  Du kan læse mere om mit arbejde med børn og unge her
© (2020)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search